Hvem?
Hvem?

Hvem?

SevenYellowMonkeys

Hvorfor nu dét navn, spørger du. Svaret er sådan set ganske enkelt. Fordi du spørger. Fordi du stopper op og fordi, vi har fanget din opmærksomhed et lille ekstra øjeblik.

Vi skaber dialog om dét, vi brænder for, syv dage om ugen, energiske, kreative, idérige og måske lidt frække som vi er. Vi synes i hvert fald selv, vi er sjove – og vi vil gerne gøre ethvert projekt til et sjovt og inspirerende samarbejde.

Vores logo og maskot er den lille sydamerikanske squirrel monkey. Vi synes, den passer til os – og vi til den. Energiens og fantasiens gule farve er i aben og som den, er vi stærkt kommunikerende og evigt nysgerrige på alt nyt. Det sætter nemlig vores kreativitet i højeste gear.

SevenYellowMonkeys. Når nu du spørger.

Hunabe

Thera Hoeijmans

Hanabe

Jan Eliasen

Hunabe

Thera Hoeijmans

#Æstetisk kommunikerende og kvikt korresponderende
#Mennesker & medier observerende
#Idéudvikler & strategisk analyserende
#Rådgiver & projektkoordinerende
#Thedrikkende tekstforfatter & naturfilosoferende

Hanabe

Jan Eliasen

#Kreativ & idéudvikler
#Webwizard & teknikblæksprutte
#Designudvikler
#Grafisk
#Kodeknækker & kriseknuser

Vi holder til på et nedlagt landbrug øst for Odder, få kilometer fra færgebyen Hou. Her er der luft og lebensraum til at udvikle idéer og udarbejde strategiske og æstetiske planer for vores kunder.

Ingen opgave er for stor – eller for lille. Det handler om at finde den rigtige løsning – den, der virker for dig og dit produkt. Hver gang!

Tilsammen har vi mere end 30 års viden og know-how indenfor forskellige forgreninger af reklame- og kommunikationsbranchen. Det gør os ikke gamle. Bare mere erfarne.

SevenYellowMonkeys sponsorerer Amazonasskovenes squirrel monkeys via WAF – World Animal Foundation