Tag fat i os:
Søbyvej 70, 8300 Odder
hello@sevenyellowmonkeys.dk
- eller ring:
+45 60 92 26 56
+45 42 73 72 12

Jonathan ApS

Vi griber ivrigt bolden, da Jonathan ApS, beder os om at gentænke deres visuelle og tekstuelle univers. I vores verden er det sjovt at få lov til at vende tingene på vrangen, eller på hovedet, dykke dybt ned i virksomhedens DNA og grave mangeartede puslebrikker frem, som vi leger på plads. Vi har formet ny visuel identitet centreret om det nye logodesign som er led i en større rebranding af virksomhedens visuelle og tekstuelle identitet.

 

  • Strategi

    Branding, Identitet, Rådgivning, UX strategi, Koncept

  • Design

    Logo, Webdesign, Database, Community, Kampagne, Koncept, Udvikling

  • Kunde

    Jonathan A/S

Kunden
Logodesign

Revitalisering af logo

Jonathan A/S er en virksomhed, der beskæftiger sig med ledelsesudvikling og har gjort det i mere end 30 år. Det oprindelige logo har fulgt virksomheden siden slutningen af 80’erne. Revitalisering af logoet handler derfor om lige del respekt for logoets symbolske fortælling og virksomhedens ønske om et mere moderne, minimalistisk udtryk. 

Redsign af Jonathan logo
Grafisk element

Fabelagtige fortællinger

Grafisk element

Jonathan A/S knytter sin fortælling til Richard Bachs roman om Jonathan havmåge – en fabel, om at turde skille sig ud og vende begrænsninger til en søgen efter uafhængighed og frihed.

I virksomhedens logodesignet fra 80’erne er havmågen derfor virksomhedens grafiske signatur, som vi i redesignet version har ikoniseret. Den symbolske fortælling spejles i dialogen mellem grafisk element og  logotypen, hvor det kuglerunde “o” kan ses som jorden – vores verden, verden,  solen og månen – som fuglen (Jonathan) er i konstant korrespondance og dog bevæger fuglen sig mod evigt nye horisonter i sin himmelflugt.

webdesign

Minimalistisk design med kant.

Jonathan A/S website manglede den røde tråd – no pun intended – og nem navigation. Vores løsning blev et moderne udtryk og en ny struktur, der gør det letter for brugerne at navigere rundt på sitet. Vores designvalg har fokus på minimalisme med kant. 

Gode idéer er der masser af. Den rigtige idé er den sjældne.

 

— SevenYellowMonkeys

Kreativt bureau
0%
Icon
0

Kommaer i
projekter

Icon
0

Kragetæer
skudt med løst krudt

Samarbejde...?

Send en mail eller ring og lad os kigge på dit næste projekt.

Hver dag gør vi os selv klogere, så du bare kan spørge. Og du får altid et hudløst ærligt svar. Vi optimerer og vitaliserer effektivt virksomheders kommunikations- og brandingstrategi. Vi går ikke efter den hurtige løsning – men den bedste.

Tilbage

Vi bruger cookies! Privatlivspolitik