Tag fat i os:
Søbyvej 70, 8300 Odder
hello@sevenyellowmonkeys.dk
- eller ring:
+45 60 92 26 56
+45 42 73 72 12

Køb Odder

Handelsstandsforeningen Køb Odder er omdrejningspunkt for et aktivt og pulserende erhvervsliv i Odder. Man kontaktede SevenYellowMonkeys, da man ønskede sig erstatning for foreningens oprindelige logo fra slut 80’erne. SevenYellowMonkeys designede  nyt logo og gav Køb Odders wesite et helt nyt look med brugervenlige funktionaliteter som eventkalender, medlems-login og realtime parkerings- og trafikoversigt mm. Vi udviklede nyt logodesign og et moderne website med funktioner til både borgere og medlemmer af foreningen.

  • Strategi

    Branding, Rådgivning, Identitet

  • Design

    Logodesign, Webudvikling, Grafisk, Identitet, tekst

  • Kunde

    Køb Odder

Kunden
Opgaver

Logo design

Køb Odder ønskede erstatning for det oprindelige logo fra slut 80’erne, men hvor det grafiske ikon, hjertet, blev bevaret. Vi udviklede en ny identitet, hvor det grafiske element – indkøbsposen med hjertet, kan bruges i markedsføringen som splash i annoncer og genkendelseseffekt. 

Grafisk design

KAMPAGNE

— Corona Kampagne 2020
Plakater, Pyloner, stickers til butikkerne. Vi har udarbejdet adskillige avisannoncer, pressemeddelelser, pylonreklamer for foreningen. 

Samarbejde...?

Send en mail eller ring og lad os kigge på dit næste projekt.

Hver dag gør vi os selv klogere, så du bare kan spørge. Og du får altid et hudløst ærligt svar. Vi optimerer og vitaliserer effektivt virksomheders kommunikations- og brandingstrategi. Vi går ikke efter den hurtige løsning – men den bedste.

Tilbage

Vi bruger cookies! Privatlivspolitik