Tag fat i os:
Søbyvej 70, 8300 Odder
hello@sevenyellowmonkeys.dk
- eller ring:
+45 60 92 26 56
+45 42 73 72 12

Mosters Ishus

Midt på havnen i Hou og med skøn udsigt over lystbådhavnen, forvandles den gamle havnekiosk til et hyggeligt ishus. Det nye logo udarbejdes med fokus på maritime farver og kundens ønske om at signalere nærhed og lokal forankring.

  • Strategi

    Identitet

  • Design

    Logodesign, grafisk

  • Kunde

    Mosters Ishus

Opgave

Logodesign

Logodesignet, farvepalette og fonttype tager afsæt i håndtegnet grafiske illustration af is-vaflen, der bliver logoets centrale element.

— Forvandling på rekorttid

I løbet af ganske få måneder – og mens Corona er på sit højeste i Danmark, forvandler den gamle Havnekiosk i Hou Havn sig til et hyggeligt ishus og café og kan høste prisen som Midtjyllands bedste allerede i løbet den første sommer. Tillykke siger vi til Mosters og er glade for, at sætte aftryk med vores logodesign. 

— Moodboard

For at finde frem til en stil for det nye ishus og med blik for omgivelser og det miljø, huset er i, starter vi med at  udarbejdede et moodboard til. kunden, der bliver inspiration til stedets indretning, farvepalet og grundlag for den visuelle identitet og vores endelige logodesign.  

Samarbejde...?

Send en mail eller ring og lad os kigge på dit næste projekt.

Hver dag gør vi os selv klogere, så du bare kan spørge. Og du får altid et hudløst ærligt svar. Vi optimerer og vitaliserer effektivt virksomheders kommunikations- og brandingstrategi. Vi går ikke efter den hurtige løsning – men den bedste.

Tilbage

Vi bruger cookies! Privatlivspolitik