Tag fat i os:
Søbyvej 70, 8300 Odder
hello@sevenyellowmonkeys.dk
- eller ring:
+45 60 92 26 56
+45 42 73 72 12

UnikTruck

UnikTruck er en nichebaseret, international handelsvirksomhed, der er specialiseret indenfor salg og udlejning af nyere sværlast-gaffeltruck og containermaskiner.

  • Strategi

    Rebranding, Identitet, Koncept

  • Design

    Webdesign, UI, UX, Database, Logo, Grafiskdesign, Brochure, Videoprod., Speak, Tekst, Idéudvikling, Koncept

  • Kunde

    UnikTruck A/S

Kunden
Identitet

Revitalisering

UnikTruck har gennemgået en større revitalisering, hvor vi har gentænkt hele virksomhedens visuelle og tekstuelle kommunikation – en proces, der har strakt sig over noget nær et år. Blandt de mange opgaver, har vi designet og kodet det meget komplekse website, skrevet indhold til sitet, designet og skrevet profilbrochure på fire sprog, produceret diverse videomateriale og lagt den grafiske designlinje for virksomheden.

webdesign

Fokus på design, funktionalitet og brugervenlighed

Det nye website skal tage højde for en høj grad af funktionaliteter, der kan forenes med virksomhedens behov ift. salg og leje af trucks. Sitet er derfor leveret i fire sprog og virksomhedens ERP-system skal indtænkes i designprocessen.

Vores fokus har været at forene design med høj funktionalitet og brugervenlighed. 

Branding

Designmanual

video

Profilfilm

SevenYellowMonkeys har stået for videoproduktion fra storyboard til efterbearbejdelse og speak af fem forskellige profilfilm, der på forskellig vis kommer tæt på UnikTruck som international handelsvirksomhed. Filmene er produceret til det internationale marked og er – ligesom profilbrochuren – leveret i fire sprog. 

Gode idéer er der masser af. Den rigtige idé er den sjældne.

 

— SevenYellowMonkeys

Kreativt bureau
0%
Icon
0

Kommaer i
projekter

Icon
0

Kragetæer
skudt med løst krudt

Samarbejde...?

Send en mail eller ring og lad os kigge på dit næste projekt.

Hver dag gør vi os selv klogere, så du bare kan spørge. Og du får altid et hudløst ærligt svar. Vi optimerer og vitaliserer effektivt virksomheders kommunikations- og brandingstrategi. Vi går ikke efter den hurtige løsning – men den bedste.

Tilbage

Vi bruger cookies! Privatlivspolitik