Tag fat i os:
Søbyvej 70, 8300 Odder
hello@sevenyellowmonkeys.dk
- eller ring:
+45 60 92 26 56
+45 42 73 72 12

Kulturstationen

Farvestrålende og legende webunivers til Kulturstationen Horsens. Kulturstationen er Horsens nye kulturelle legeplads, hvor børn og unge ganske gratis kan deltage i husets mange weekendaktiviteter. Huset har gennemgået en gennemgribende ombygning, hvor der i mindste detalje er tænkt på at skabe inspirerende rammer og rummer desuden byens tre kulturskoler: Billedskolen, Komediehuset og Musik- og balletskolen.

  • Kunde

    Kulturstationen Horsens – Horsens Kommune

  • Strategi

    Branding, Design

  • Design

    Webdesign, UI, UX

Kunden

Afspil video

Afspil video
Opgave

Webudvikling & design

Plus mobile device

Akutudrykning til webdesign

Da vi i sommeren 2021 bliver kontaktet af Kulturstationen Horsens, står de med et akut behov for assistance til et webdesign, der skal være funktionsdygtigt og kunne lancheres indenfor ganske få uger. Mens solen bager og andre drager på ferie, hopper vi i stedet i arbejdstøjet for at give vores bud på, hvordan det nye webunivers skal se ud.

Vi tager afsæt i at målgruppen er børn og unge og skaber et dynamisk, legende og farverigt univers. Vi lader os inspirerere af navnet, stationsbegrebet og Kulturstationens way-finding ikoner. Sites primære fokus er i første omgang præsentation af de gratisaktiviteter, Kulturstationen sætter i værk for den bredde målgruppe af børn og unge.

— Fleksibelt, skalerbart og fremtidssikret

Websitet har en bred vifte af funktionaliteter som eks. frontend-redigerbar kalenderfunktion, integrerbart bookingsystem, mulighed for eksterne redaktører til events, nyheder mm.

Det betyder med andre ord, at websitet både er fleksibelt og skalerbart, og det kan derfor imødekomme fremtidige behov i takt med husets stigende aktivitets- og aktørniveau.

Sitet er designet med hensyn til, at det skal kunne kommunikerer på tværs af den brede målgruppe og husets mange interessenter.

Gode idéer er der masser af. Den rigtige idé er den sjældne.

— SevenYellowMonkeys

Samarbejde…?

Send en mail eller ring og lad os kigge på dit næste projekt.


Kontakt os

Hver dag gør vi os selv klogere, så du bare kan spørge. Og du får altid et hudløst ærligt svar. Vi optimerer og vitaliserer effektivt virksomheders kommunikations- og brandingstrategi. Vi går ikke efter den hurtige løsning – men den bedste.

Tilbage

Vi bruger cookies! Privatlivspolitik