Tag fat i os:
Søbyvej 70, 8300 Odder
hello@sevenyellowmonkeys.dk
- eller ring:
+45 60 92 26 56
+45 42 73 72 12

RestQR

Når “opfindergenet” tager over …

RestQR er produktet af et socialt projekt, som vi iværksatte for at skabe et effektivt værktøj til smitteopspring under første bølge af Corona. Visionen var at give særligt den hårdtramte restaurationsbranche en et værktøj, der effektivt kunne bruges i smitteopsporing, der ikke var ressourcekrævende – hverken for virksomhed eller de gæster, der frivilligt kunne lade sig registrere.

  • Formål

    Socialtaktivistisk projekt

  • Strategi

    Covid19, Smittesporing

  • Opgave

    Webudvikling, App, Logodesign, Grafisk design

Kunden
Selv i en svær tid ...

... leder vi efter muligheder og søger nye løsninger ...

– Corona satte de små grå i sving.

I efteråret 2020, satte vi os for at udvikle et digitaltregistreringssystem til restaurationsbranchen for at optimere smittesporing.

Systemet er fuldt digitaliseret og kræver minimum indsats fra såvel borgere, der registrere sig som i håndtering for medarbejderne. Desuden er der indtænkt, at Sundhedsmyndighederne kan tilgå databasen med et masterpaceword. En hjernegymnastiskøvelse i funktion og design.

 

Video

Explainer video

Motion Graphic Explainer videot til RestQR

Samarbejde...?

Send en mail eller ring og lad os kigge på dit næste projekt.

Hver dag gør vi os selv klogere, så du bare kan spørge. Og du får altid et hudløst ærligt svar. Vi optimerer og vitaliserer effektivt virksomheders kommunikations- og brandingstrategi. Vi går ikke efter den hurtige løsning – men den bedste.

Tilbage

Vi bruger cookies! Privatlivspolitik